Ivan Perat. Pintura industrial i al detall

IVAN PERAT PINTORS, és el resultat de l'experiència de prop de 20 anys del seu fundador en el sector de l'aplicació de pintura industrial i l'alta decoració.

L'empresa es caracteritza pel compromís amb la qualitat en els seus treballs pel que fa a materials, equips de treball i assessorament professional, respectant els temps i terminis de lliurament establerts i proporcionant al client una resposta personalitzada a les seves necessitats a uns preus competitius.

El coneixement del mercat i de les últimes tècniques a través de cursos i la permanent formació fan que Ivan Perat pintors sigui una empresa recomanada pel seus clients, sent aquesta la seva millor carta de presentació.

Ivan Perat compte, en l'actualitat, amb un equip de professionals altament qualificat i formats en el sector. D'aquesta manera, l'empresa es troba en plena disposició per complir amb la seva missió: Poder desenvolupar serveis i projectes de pintura industrial i d'alta decoració de qualitat.

Per aquest motiu, l'empresa es renova constantment amb la finalitat d'obtenir la tranquil·litat dels seus clients amb els treballs realitzats per a ells; i al mateix temps, créixer per poder donar més i millors serveis a empreses i particulars. Ivan Perat pintors aporta un valor afegit als seus serveis gràcies a l'atenció personalitzada que dispensa a els seus Clients.

Ivan Perat Pintor

Serveis

Ivan Perat pintors realitza projectes en diferents àrees de negoci, que van des dels treballs d'especialització en Alta Decoració, a la Pintura Industrial per a obres amb finalitats de conservació i manteniment d'infraestructures, sense oblidar els projectes integrals decoratius que ofereix la rehabilitació i reforma d'espais públics i privats.

Oferim els nostres serveis de pintura a Lleida i voltants principalment i donem servei per tot el territori espanyol.

Treballem en horaris flexibles adaptats a cada client perquè no es vegi afectada la continuïtat del seu negoci o la seva llar.

Som especialistes en la protecció del mobiliari, sòls, portes, finestres, ... cuidant fins al més mínim detall del seu habitatge, comerç o oficina.

Rehabilitació i pintura de façanes

Netedat, rapidesa i comoditat

Pintura decorativa

Acabats, netedat i satisfacció

Pintura Industrial

Qualitat, Seguretat i Professionalitat