Botiga de pintures i material per al pintor

Productes de pintura i decoració

A la botiga de pintures Lab Perat, tenim tots els colors que et puguis imaginar i, si no el tenim, te’l fabriquem. Tenim a la teva disposició les últimes tendències en decoració i interiorisme: vinils de totes les mides i colors, papers pintats, tot tipus d’accessoris per fer-te la feina més fàcil i fins i tot estucs, cornisses i motllures per donar-li a la teva llar el toc més personal.

A la botiga de pintures Lab Perat, hi podràs trobar tot tipus de material per a la pintura. Disposem de les millors marques per als clients exigents però tambe tenim altres marques que donen preus molt competitius amb qualitats bones.

Màquina de fabricació de colors

Tenim la maquinària necessaria per tal de fabricar qualsevol tipus de color que necessitis, seguint els estandards dels llibres de colors més habituals.

Tot tipus d'utensilis per al pintor

A la nostra botiga de pintures hi pots trobar tot el necessari per realitzar les teves feines de pintura i decoració. Pinzells, brotxes, cinta de pintor, cubells, rodets, ...

Esprais, esmalts, vernissos

Tota la gama d'esprais, vernissos i esmalts estan també disponibles en la nostra botiga de pintures. Tenim les marques capdavanteres en qualitat i preu com Xylazel, Oikos, ... Vernís per la fusta, pel metall, imprimacions, ...

BOTIGA DE PINTURES LABPERAT

Botiga de pintures Lab Perat

Trucan's

T. 973 200 026 / M. 617 303 961

Carrer Riu Ter, 12
25001 Lleida, España